Home / Erbjudanden / Terrassdörrar MB-77HS

Terrassdörrar MB-77HS

En stor glasad vägg i vardagsrummet eller köket är en omtyckt trend i dagens arkitektur.

Naturligt ljus och underbar utsikt över trädgården gör lösningen allt mer populär, både vid villor och vid bekväma lägenheter eller hotell.

Denna fönstertyp kan användas oavsett höjden av byggnaden.

Vid traditionell placering på bottenvåningen (t ex i en villa) kan stora utsiktsfönster “flytta utemiljön inomhus” och man kan beundra årstidernas skiftningar i trädgården. På högre höjder kan man njuta av en panoramautsikt över omgivningen, vare sig i en tätort eller på landet. Ett lyft-/skjutsystem är sannolikt den perfekta lösningen. Denna dörrtyp behöver fungera kontinuerligt och stabilt året runt, säkerställa bra luft- och vattentäthet och samtidigt även ge bra ljuddämpning och värmeisolering.

Lyft-/skjutdörrar MB-77HS HI

har utmärkt värmeisolerings- och ljuddämpningsförmåga med UW på 0,84 W/(m²K). Vid den maximala tillåtna panelvikten 400 kg och de maximala tillåtna måtten på 3,2 (höjd) och 3,3 m (bredd) är det fortfarande möjligt att använda låga trösklar utan att ge avkall på prestanda. För dörrar som används året runt ska konstruktionerna vara vattentäta, vindtäta och ha bra värmeisolerings- och ljuddämpningsförmåga. Terrassdörren MB-77HS HI av Aluprof har utmärkt värmeisolering med UW på 0,84 W/(m²K) och tack vare de hållbara och smidiga profilerna kan man konstruera en dörr med låg tröskel med panelvikt upp till 400 kg, höjd 3,2 m och bredd 3,3 m. * UW för dörrar MB-77HS HI med dörrblad på 3,0 x 2,9 m och glasruta med Ug = 0,5 W/(m²K)

Products from the range: Terrassdörrar MB-77HS