Home / Erbjudanden / Rulljalusier SAR för inbrottsskydd

Rulljalusier SAR för inbrottsskydd

Det innovativa toppmonterade rulljalusisystemet är en nyhet från Aluprof för alla som vill ha ett modernt och flexibelt system som inger en känsla av trygghet. Systemet utarbetades från användarnas perspektiv, med utgångspunkt i synpunkter och instruktioner från arkitekter och designers samt Aluprofs egna långa erfarenhet av konstruering och tillverkning av rulljalusisystem.

Det är ett mycket flexibelt system som möjliggör montering med ingen, delvis eller fullständig infällning. Den välgenomtänkta konstruktionen möjliggör att framställa både enkla rulljalusier och satser av rulljalusier i en kassett.

Det innovativa rulljalusisystemet SAR för inbrottsskydd är avsett för alla som sätter familjens trygghet främst.

Tack vare förstärkta styrskenor (PPW 80 och PPW 90),

jalusi av extruderade profiler (PE 55), förstärkt bottenregel (W-LDG 55/W) och två säkerhetssystem (WB och LDG 55/W) utgör systemet den perfekta lösningen som kombinerar en hållfast, slitstark och sluten konstruktion med estetiskt tilltalande utseende och enkel användning. 

Våra rulljalusier för inbrottsskydd har genomgått provning på ett ackrediterat laboratorium

och är certifierade för inbrottsskyddsklass RC 3 enligt PN-EN 1627:2011. Konstruktionen för inbrottsskydd kan användas i både anpassade och toppmonterade system.

FÄRGURVAL FÖR PROFILER

Kulörerna på bilden kan avvika från verkliga kulörer.

Tillgängligheten av kulörer beror på profiltyp.

* Specialkulör – vid specialbeställning.

** Kan målas i valfri RAL-kulör vid önskemål

Färg: Rulljalusier SAR för inbrottsskydd